E-mail[e-mail beskyttet]

Ring nu+86 730 8503612
+ 86 18807302601

EN

OM OS

Forside>Om os>Firma profil

Changde New Materials Technology Co., Ltd. er beliggende i Yueyang, en national historisk og kulturel by. Det er en leverandør af fine kemiske produkter og grønne kemiske tjenester med omfattende udnyttelse af ressourcer og nye kemiske materialer som kerneforretning. Ved udgangen af ​​december 2022 er der allerede fem produktionsbaser i Kina.

I overensstemmelse med virksomhedens formål om "at levere produkter af høj kvalitet til kunderne, levere platforme til medarbejderne, give afkast til aktionærerne og bidrage med værdi til samfundet", har virksomheden aktivt opbygget et integreret og to-fløjet forretningsmønster med "omfattende udnyttelse af ressourcer + nye kemiske materialer", og er forpligtet til at blive en omfattende udnyttelse af ressourcer og ny kemisk materialeproduktionsvirksomhed med vækstpotentiale. Det har bygget en række ressourceomfattende udnyttelsesbaser, der understøtter store indenlandske caprolactamproduktionsvirksomheder.

Mens virksomheden systematisk løser problemet med biprodukter af caprolactam i industrien, har virksomheden udvidet udviklingen af ​​en række finkemikalier med høj værditilvækst såsom cyclohexenoxid, N-pentanol, cementblandinger osv., der giver grønne, kulstoffattige og cirkulære udviklingsserviceløsninger til upstream- og downstream-virksomheder. Omkring propylenoxidbasen i det centrale Kina har virksomheden udviklet polyetheramin, et nyt energimateriale med vindkraft som anvendelsesscenarie, og bygget en speciel aminproduktionsbase for nyt materiale, som giver vigtige materialer til udvikling af grøn og ren energi under baggrund af "energi dobbelt kontrol", "spidsbelastning af kuldioxidemissioner, kulstofneutralitet", og hjælper den kulstoffattige transformation af den nationale energistruktur og den grønne omstilling af økonomisk udvikling.

Virksomheden implementerer udviklingskonceptet "grøn, karakteristisk, fremragende" og forpligter sig i retning af "grøn". Virksomheden dyrker intensivt den omfattende udnyttelse af caprolactam ressourcer, og er en virksomhed, der realiserer den omfattende udnyttelse af caprolactam med dobbelt proces og tre affald. Omfattende udnyttelsesprodukter er optaget i Finansministeriets og Skatteforvaltningens præferencekatalog. Det er en af ​​de 108 avancerede miljøbeskyttelsesenheder i olie- og kemisk industri i Kina i løbet af den 13. femårsplanperiode. Fokus på "karakteristiske" produkter, at være en individuel mester og støtteekspert inden for underopdeling. markedsandelen for cyclohexenoxid, methylcyclohexan og 1,2-diaminocyclohexan er i front, OSB-byggemateriale-hjælpemidlet er på internationalt avanceret niveau, og produktionskapaciteten af ​​polyetheramin og polyetherpolyol er i front blandt de indenlandske modparter .

Virksomheden er den tredje gruppe af specialiserede og sofistikerede virksomheder, der producerer nye og unikke produkter "små giganter" firmaer. Forener sig med fremragende udvikling, virksomheden vil holde sig til markedsorienteret, værdiskabelse som mål, videnskab og teknologi som støtte for at opnå en bæredygtig udvikling. Virksomheden opfylder missionen om at "Søge efter avanceret og fremragende teknologi, bevare integritet og ædel karakter", etableret et "trinity" samarbejdende innovationssystem for produktion, markedsføring og forskning for at bidrage til udviklingen.

Changde er blevet tildelt titlen Hunan Provincial Enterprise Science and Technology Innovation and Entrepreneurship Team, en person nyder godt af statsrådets særlige statstilskud og har platforme som "Hunan Provincial Enterprise Technology Center" og "Hunan Province Intellectual Property Advantage Cultivation Enterprise".

Ved udgangen af ​​december 2022 har virksomheden godkendt omkring 65 patenter.

0QQ图片20220302152500